Buna si bine v-am gasit pe site-ul nostru!

Suntem Ștefan și Bianca, programator și inginer de profesie, reuniți de pasiunea pentru stilul clasic și elegant. Științele exacte ne-au ajutat să înțelegem că proiectarea, precizia și unghiurile sunt elementare în realizarea unei perechi de pantofi de calitate superioară, comozi și practici Ne-am propus să oferim clienților noștri o gamă variată de pantofi stiletto, office și balerini. Modelele din colecțiile noastre completează ținutele casual sau business și se adaptează ușor oricărui stil.

Mereu în pas cu moda, produsele noastre sunt create manual. Pantofi cu toc înalt potriviți pentru vestimentația elegantă, pantofi cu toc jos pentru mai mult confort, botine si gizme fancy, sau balerini trendy, orice pereche aleasă are garanția calității la un preț accesibil.

Gama de culori pentru colecțiile noastre este predominant clasică, în nuanțe de negru, bej și bordeaux. Pentru cine îți dorește un accent de culoare în ținută, am inclus în gama oferită pantofi galbeni, albaștri, roz, roșii sau cu imprimeuri florale. În plus, pentru ocazii speciale ținutele pot fi complimentate cu pantofi cu toc în accente de culoare metalică.

Punem mare preț pe bunul gust și rafinament, de aceea ne dorim să susținem efortul doamnelor și domnișoarelor care se gândesc la completarea garderobei cu accesorii ce pot fi ușor adaptate preferințelor și stilului propriu.

Lucrăm cu furnizori din România, am testat și avem încredere în produsele autohtone realizate cu responsabilitate, dedicare și grijă pentru frumos.

Vă invităm să descoperiți întreaga colecție pe care noi o propunem pentru anul 2021.